رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای صنفی

تأکید بر رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای صنفی

رؤسای محترم اتاق های اصناف سراسر کشور

آنی – حائز اهمیت موضوع: تأکید بر رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای صنفی

سلام علیکم

احتراما، به اطلاع می رساند علیرغم شیوع وسیع همه گیری ویروس کووید- ۱۹ در کشور و مواجهه مجدد برخی شهرها با وضعیت قرمز و نارنجی، متأسفانه پیرو بررسی ها و بازدیدهای میدانی صورت گرفته شاهد کاهش رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در برخی واحدهای صنفی و بالاخص رستوران ها و فست فودها هستیم که این امر موجب نگرانی های شدیدی در زمینه تشدید بحران همه گیری بیماری را فراهم نموده است. همانگونه که در سال گذشته به موجب این پاندمی شاهد تعطیلی و محدودیت فعالیت های اصناف و در نتیجه وارد آمدن خسارت های مالی هنگفتی به جامعه اصناف کشور بودیم لذا به منظور پیشگیری از تکرار این رویه و در نتیجه تحمیل تعطیلی، جامعه صنفی می بایست با عزم عمومی و مشارکت جدی کارفرمایان، کارکنان، مشتریان و مراجعین نسبت به رعایت بیش از پیش دستورالعمل های بهداشتی و تأکید بر عدم تجمع و رعایت استفاده از ماسک، فاصله گذاری، استفاده از کارتخوان و سایر پروتکل های تخصصی هر رسته صنفی که توسط وزارت بهداشت ابلاغ گردیده اقدام نمایند. همانگونه که در دستورالعمل های مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صراحت درج شده است کلیه رستوران ها و مراکز فست فود در صورتیکه مجاز به فعالیت با طرح جامع هوشمند مبارزه با بیماری کرونا و رنگ بندی اعلام شده باشند، ملزم به رعایت حدفاصله مصوب به ازاء هر ۴ متر مربع ساعت، ۱ نفر مشتری و فواصل بین میزها ۳ متر و فاصله بین افراد، ۲ متر بوده و هر گونه عدول از اجرای مصوبات تخطی محسوب و منجر به جریمه و پلمپ واحد صنفی می گردد.

با توجه به اهمیت موضوع و تهدید جان همکاران محترم صنفی و نیز هموطنان، مقتضی است با جدیت هر چه تمام تر نسبت به اطلاع رسانی و تقویت نظام بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی، ضمن شناسایی متخلفان، برخوردهای جدی قانونی صورت پذیرد. شایسته است گزارش اقدامات انجام شده به اتاق اصناف ایران اعلام گردد.

سعید ممبینی

دستورالعمل های بهداشتی
دستورالعمل های بهداشتی

برچسب ها